středa 5. prosince 2012

Theresa // EDIT! // středa

Třetí den, třetí fáze analýzy. Dostala jsem seznam programu kostela a komunitního centra s přibližnými výměry. Některé jsem musela doplnit, tak jsem hloubala v Neufertovi nad rozměry kostelních lavic s klekátky. Mým úkolem pak bylo vytvořit z toho programogram návazností jednotlivých prostor a funkcí. Kvůli problémům s počítačem jsem upgradovala na jiný, s logem.


Odpoledne bylo dokonáno a šup na nástěnku. Ivan se hned vrhnul na spočítání přibližného rozpočtu. Tímto můj úkol s kostelem skončil. Jsem zvědavá jak to bude pokračovat, slíbili mi, že mě budou informovat o dalším vývoji. :)



Byla jsem zvědavá, co mě čeká dále. Lenka mi ukázala návrh interiéru obchodu s hudbou a velmi malým rozpočtem.



Jelikož mají Ediťáci rozjetých spoustu projektů najednou a tento ležel nějaký čas ladem, dostala jsem za úkol přijít s nějakými novými nápady. Zbytek dne jsem tedy strávila nad půdorysem obchodu a vymýšlela jsem varianty uspořádání prostoru.

Hanka// Mjölk// den druhý

Na začátku dne jsem se naučila psát přehlásku nad "O"    ö
Porada na které kluci řeší uplně všechno. Jak a co budou dělat, jakou mi dají práci i finanční stránku kanceláře. Honza mě před briefingem nechal nahlédnout do tabulek, podle kterých si určují honoráře. Do této doby jsem vůbec netušila jak se finanční stránka projektů řeší. No snad se o tom něco ve škole ještě dozvíme....
Následně mě Lukáš zasvěcuje do svého projektu, pro který budu vytvářet model. Těším se a jdu si nakoupit materiál.
Oběd v ZOO baru - jdeme skoro všichni a celou dobu se řeší výlet do Orle (jakožto oslava narozenin). Těším se! Nakonec bohužel nemůžu odjet.