pátek 30. května 2014

Zuzka // A1 architects // 28.-30.5 středa + čtvrtek + pátek

středa:

Lenka s Davidem odjíždějí na celý den do Manešovic. Zůstáváme s Matějem a Terkou sami. Rýsuju stále byt na Vojtěšské. Je klid, prší, pijeme hodně čaje.

Matěj přemýšlí o životě.
čtvrtek:

Ráno dostávám uklidňující práci. Skládám výkresy a učím se vázat celou dokumentaci, řezám a razítkuju :). Po obědě ve vyhlášené Hloubětinské hospodě ,,U Bobra,, dostávám zábavný úkol. Navrhnout stáje do projektu rodinného statku. Pokud byste se chtěli dozvědět něco o stájích, už vím vše. Koně totiž nemají rádi průvan a hříbata musí mít přísun světla od 9 do 17 hodin :D.

Terka + mé pracovní místo
 17:30 končíme, začíná párty ! Původní opékaní špekáčků s dalšími přáteli se kvůli dešti trochu přesouvá domů dovnitř. Chodím zase po domě a jsem u vytržení. Spousty spousty krásných detailů a nejlepší betonové schodiště.

nejkrásnější jídelna !

jídlo jídlo
pátek:

TV NOVA + Onyx !
jednoznačně nejzábavnější den.
V 8 ráno nástup s Davidem a Matějem na kontrolní den na projekt interiéru rodinného domu u Berouna. Gumáky, bahno, zima, tří hodinová docela náročná debata o kachličkách, schodech, dřevě, terase, kamnech. Po cestě zpět se stavujeme s investory na nejvíce nejlepší místo !! Kamenictví Jež. 



Onyx ! tenhle konkrétní kousek se bude používat do jednoho z bytů na Kampu.

Nejlepší výstava na které jsem kdy byla.
V jednu dorážíme na Motol. Jdeme se podívat za Lenkou a Terkou. Chystá se totiž reportáž o projektu Design Help v rámci kterého vznikla čekárna na neurologickém oddělení. Reportáž točí překvapivě televize Nova, normálka :D. Všichni jsou vtipní. Nakonec se tam taky objevím, takže si to nenechte ve víkendovém magazínu ujít ! 

se sestavováním čekárny se čekalo na televizi, aby bylo co točit, normálka
Jede se do Hloubětína ! Svítí slunce, dáváme si whisky. Konec. Bylo to super.
¨
všichni jsme šťastní