čtvrtek 19. června 2014

Jakub//IPR Praha//pátek, pondělí

PÁTEK
Tak poslední den...jojo, už ani ta nostalgie není, co bývala. V plánu je dnes revize toho, co a jak jsme stihli při popisování jednotlivých lokalit. Práce jak na kostele a když si vzpomenu, že v plánu je popis takřka 800 lokalit Prahy...uff - tak to by se měli asi rozdvojit.
Práce, porada, oběd, porada... sjednotit texty, grafickou část a přístup k tolika odlišným částečkám Prahy bude fuška. Tak se těším na pondělí...jo počkat, já tam v pondělí vlastně už nejsem...


PONDĚLÍ
Tak je tu pondělí po víkendu a já znovu na místě dění, zločinec se prý vrací na místo činu :-). Tentokrát ale nejsem v prostoru u IPRu v souvislosti s Kanceláří metropolitního plánu, ale v souvislosti s projektem pavilonu Loop v rámci školního atelieru na TUL v Liberci - dostali jsme se totiž do závěrečné fáze - stavíme!! Mě to však nedá - přeci když už tu jsem, tak se za tou partou vypravím alespoň na chvíli, jen na pozdrav...a hned zase půjdeme :-)

Eva, Patrik, Martina// Robust// streda, štvrtok 18. a 19.6.2014

3. deň pokračujeme v zadanej práci a tešíme sa, ako nám to ide od ruky. Pomedzi to konzultujeme a nenápadne zisťujeme ako taký ateliér pracuje, aké sú starosti a radosti. Na obed ideme do kolumbijského steak housu a po dvoch dňoch vegetariánskej stravy si dávame poriadny kus mäsa :) 
Po obede je vonku krásne a nám sa nechce pracovať a tak rozoberáme pražské témy, ako napríklad výmenu dlažby na Vodičkovej, či nový pamätník na Malostranskej. 


4. deň sa náš počet zredukoval z 5 na 3 a tak pracujeme viacmenej samostatne. Robert robí DJ, vonku je ešte krajšie ako včera a naše hrobové miesto zíva prázdnotou! Sme akosi leniví.


Tak radšej ideme na obed na Strelecký ostrov, robíme si piknik a po obede už naozaj makáme! 



Je 17:30, pracovná doba u nás je do 18. tak rýchlo dopisujem príspevok na blog a pomedzi to na mňa civí to stále prázdne hrobové miesto a pripomína mi, že zajtra je posledný deň :(