neděle 22. června 2014

Pavel // IPR–KVP // Po–So+Út

Soudomí na kuří noze


pondělí 9.6.


seznámení s KVP probíhá v hospodě Pod Skalami, představovačce deseti lidí najednou se vyhnu zamáváním "Ahoj, já jsem Pavel!" a začínám poslouchat, co se bude v týdnu dít. Po obědě příchod do soudomí na kuří noze, Honzův krátký úvod do historie IPR a KVP (pamatuju si jenom, že to je Institut Plánování a Rozvoje a Kancelář Veřejného Prostoru, že to je super, že vědí co dělaj a že tenhle týden bude hodně práce)
Jakub mi ukazuje dvě knížky Koncepce pražských břehů ( http://www.uppraha.cz/clanek/195/koncepce-prazskych-brehu ) a Manuál veřejného prostoru (ve středu se posílá do tisku, v úterý bude ke stažení na netu)
Honza si mě bere zpátky, dává mi práci, vaří kafe a posílá mě dělat na terasu, protože je fakt vedro.

večer vernisáž kamarádů z avu, vypuštění hlavy.


terasa IPRu místo původních břečťanů – první úspěch KVP

J: Tak sedíme ve vierendeeláku, nebo ne?
M: ještě že sedim blíž podpoře, než Káťa
K: U podpory je moment největší...

úterý 10.6.


drobná pomoc někomu s něčím na rozcvičení, představovačka deseti lidí najednou si mě stejně našla. Dostávám zpátky na přepsání text z pondělka - básničky jsou super, ale dneska seriózně. Posílám text na korekturu, přepisuju, korektura, přepisuju, korektura, přepisuju, odevzdávám. Odpoledne nácvik prezentace Manuálu veřejných prostor, Hlavní role Marek s Vladem a větrák – Jakubovi hodinky ukazují 33°C.

večer grilování za Akademií s čerstvými diplomatny, vypuštění hlavy.

nanečisto 
bez větráku neni prezentace

nasávání zeleně

středa 11.6.


oprava textů Manuálu podle poznámek korektorky, nabízím Markovi info-lifting prezentace Manuálu – Marek už stíhá jen cvičení proslovu. Mažu z prezentace, co se dá, a najednou je k světu.

odjíždíme s Honzou a Jakubem na Ještěda f kleci. Vypuštění hlavy.

Rychlooběd

čtvrtek 12.6.


---OUT OF ORDER---



pátek 13.6.


setkávám se s Evou v Nákladovém nádraží Žižkov, do Reality se zapojuje i Míša a jdeme stavět výstavu k Manuálu. Kvůli pomoci s výstavou jsme vlastně přijeli. Eva je fajn, výstava bude taky. odpoledne korigujeme všechny texty k výstavě.

večer sedám k počítači a chystám se na psaní na blog. Ne, spolubydlící potřebují poradit s večeří, takže vypouštím hlavu.

NNŽ



páteční příloha: lušťovka "Poznej předmět na obrázku". Své odpovědi pište do komentářů, nebo přímo na zeď v NNŽ

kvíz pro zvídavé čtenáře

starfighter

sobota 14.6.


výstava se bílí, Míša už nechce nasprayované prsty. Kolemjdoucího Dana Mertu prosíme o radu s rozmístěním panelů. Holky děkují a přestavují panely zpátky.

Večer všechny nabílené panely stojí, věšení posterů a světla už musí holky zvládnout zítra samy, já odjíždím z Reality pomáhat do Liberce bakalářům s jejich sny.


stíhačky

fešáci + Eva + Míša
bílení klipsniček, nehty jako bonus

fertig


*úterý 17.6.


vernisáž výstavy na Landscape festivalu: Výstava se nám povedla. Přesto, že je založená na textech, lidi chodí pomalu a čtou si je. Doslíchám se, že než si korektorka dvakrát přečetla Manuál veřejných prostor, Praha se jí líbila.
Pivo za jedenáct (koruna záloha na kelímek), třikrát projdu festival, potkávám team z KVP a užíváme si vernisáž.

Naviděnou, Realito!

Žádné komentáře:

Okomentovat