pátek 27. června 2014

Zuzka Brunnerová // ROBUST // 26.-27.6. (čtvrtek, pátek)

ČTVRTEK

Projevil se nedostatek spánku, takže mám celý den trošku rozmázlý, i tak si to ale užívám. Hrob, hrob, hrobeček, jedeme první náznaky vizošek, diskuze se prodlužují a zostřují. Nic nedostanem zadarmo. K večeru přicházejí klienti a pro změnu se vášnivě diskutuje s nima. Dodělávám pár variant a nenápadně se odplazím domů prospat.

PÁTEK

Spánek se nějak protáhl a budík nezazvonil, takže přicházím pozdě. Nestihnu se ani rozkoukat a nasnídat a už mám konzultovat - Robert po obědě odchází, tak chce naše věci ještě vidět. Debata je ještě vyostřenější než včera, argumenty lítají přes celou místnost, Ondřejovi zazvoní telefon, když je v půli věty, po konci telefonátu ale větu bez potíží dokončuje a vyjednávání pokračuje. Ani jedna strana není ochotná zamávat bílou vlajkou, takže situaci vyřeší Robert, který odchází a loučí se s námi. Máme odpoledne na dodělání, deadline je v 5 odpoledne. Konečně jednou stíhám včas, vybírám finální variantu a jdu si zaprokrastinovat na fejsbůk. Redakce Ery hledá architekty, kteří se někdy zabývali hrobem či pomníkem - a heléééé! Předávám informaci i finální data Ondrovi a pomalu se balím. Realita skončila
Buď týden v realitě nebyl v realitě, nebo je realita nějaká podezřele růžová. Užila jsem si výbornejch pět dní a musím poděkovat Jitce za to, že to celé vymyslela a spunktovala, a hlavně klukům z Robustu, protože to u nich bylo skvělý, úžasný, báječný a boží! Dík!!

Žádné komentáře:

Okomentovat