úterý 13. listopadu 2012

Zuzka/Builders/pondělí


Po prvním dni můžu zkonstatovat, že tenhle týden bude asi hodně zábavný.

Pro začátek mě Lukáš, David a Štěpán mile uvítali, v kokpitu bylo dokonce teplo a kluci Kadlas/ Pavlišta měli vzácnou navštěvu- Ester gaislerovou- normálka.
Builders měli po náročném víkendu plném odevzdávání, takže se celý den nesl  v trochu odlehčenější náladě. Celé dopoledne se  věnovali návrhu  rekonstrukce rodinnému domu v Hořovicích, přičemž můj úkol byl se soustředit na řešení zahrady, takže velký researcher. Všechno jim to tam tak hezky funguje
Asi kolem 3 se zavelelo, že se jde na velkou výpravu  za obědem, a kam jinam, než do jejich Holešovické oblíbené tržnice na vyhlášenou nejlepší  Pho v Praze. Nojo, u Buildersů se rádo a dobře jí a proto jsme se zpátky zastavili ještě na Letné na koláče a kávu a vše krásně zakončili u prohlídky zeber v cirkusu.
Po pozdním návratu jsme se ale pustili do pořádné práce, musí se spravit stůl ! Pila, šrouby, pochybná vodováha, to vše kluci ovládají! Pořádní architekti. Sice z toho David a Predátor nejsou vůbec nadšení, ale naštěstí sme jim z výletu přinesli kousek dortu.
Kolem 7 se končí s prací a já jdu s klukama ještě na povinnou návštěvu do Hrocha, pičemž David prohlásí nejlepší větu celého dne.  ,,Měsíc to stojí za hovno, ale pak je to třeba půl roku dobrý,,.  J
Zítra se bude pořádně makat a půjde se za klientem na prohlídku cukrárny !
Už se těším.

1 komentář: